Loading Događanja
This event has passed.

Regionalni tečajevi namijenjeni su savladavanju teoretskih znanja potrebnih za planiranje i provedbu praktičnih zadataka i vježbi Šumske škole. U sklopu ovogodišnjeg osposobljavanja izviđačkih voditelja na regionalnom tečaju održati će se uvodna i osnovna obuka za mlade voditelje namijenjena članovima uzrasta od 14. do 18. godina sa stečenim znanjima razine brončanog javora, koji se pripremaju za rad s mlađim programskim sekcijama uz nadzor odraslog voditelja sekcija:

  • obuka za rad sa sekcijom poletaraca (vođe jata) – Polaznici će se osposobiti za organiziranje i izvođenje aktivnosti jata poletaraca uz nadzor voditelja sekcije.

  • obuka za rad sa sekcijom izviđača (vođe patrola) – Polaznici će se osposobiti za organiziranje i izvođenje aktivnosti patrole izviđača uz nadzor voditelja sekcije.

Preduvjeti za sudjelovanje:

  • minimalno 14. godina života. Molim Vas ne prijavljujte polaznike mlađe od 14 godina.

  • svaki prijavljeni sudionik mora imati mentora iz svoje udruge koji će pratiti njegov rad na praktičnim zadacima između vikend tečajeva.

BEZ SUDJELOVANJA NA REGIONALNOM TEČAJU NIJE MOGUĆE SUDJELOVATI NA ŠUMSKOJ ŠKOLI SIH-a.

Regionalni tečaj će se održati u tri vikend termina. Planirani termini su:

  • prvi termin od 21. do 22. siječnja 2017. godine

  • drugi termin od 25. do 26. veljače 2017. godine

  • treći termin od 1. do 2. travnja 2017. godine

Prijave su završene!

Nakon isteka roka za prijavu, na e-mail udruge i mentora primiti ćete sve potrebne informacije o tečaju (satnicu, popis potrebne opreme, obrazac suglasnosti roditelja, obrazac suglasnost udruge, popis modula/predavanja, upute za mentore i tečajce).

Sva pitanja možete uputiti voditelju regionalnog tečaja:

voditelj regionalnog tečaja za regiju Centar i Zagreb

Petar Bulat