novi UOOd 22. do 24. ožujka u Topuskom je održana Skupština Mreže mladih Hrvatske koja je ujedno bila izvještajna, ali i izborna. Mreža mladih je organizacija koja okuplja 60-ak udruga mladih i za mlade u Republici Hrvatskoj te je, kao takva, najznačajniji predstavnik organiziranog djelovanja mladih u Hrvatskoj. 

Savez izviđača Hrvatske također je, kao punopravna članica, sudjelovao na Skupštini Mreže mladih s delegacijom koju su činili Sonja Sić, članica Vijeća SIH-a, Boris Krajinović, načelnik za vanjske odnose i volonteri SIH-a  Boris Vujnović i Eva Bačić.

Na održanoj Skupštini, izabran je i novi Upravni odbor u kojem će, pod predsjedanjem novog predsjednika Marka Boke, sjediti i predstavnik SIH-a, Boris Vujnović. Za potpredsjednika Mreže mladih izabran je Sven Janovski, a osim našeg Borisa, članovi Upravnog odbora su i Karlo Kralj te Marijana Rimanić.

S obzirom da je na ovogodišnjoj Skupštini obilježeno i 10 godina djelovanja Mreže mladih Hrvatske, održan je i panel na temu „10 godina djelovanja mladih“, na kojem su sudjelovali predstavnici državne uprave, civilnog društva te predsjednici krovnih organizacija mladih iz Srbije i Slovenije.

Boris Krajinović, načelnik za vanjske odnose