P1140493

OI “Klasje” Đakovo

Vikend od petka 16.10 do nedjelje 18.10 trajala je najveća izviđačka međunarodna aktivnost na internetu i radio valovima u cijelom svijetu JOTI JOTA 2015.

Na JOTI aktivnost u  Hrvatskoj je sudjelovalo 8 udruga u JOTI CROATIA  nagradnoj igri rezultate pogledaje na Scoutparku Dok je na hrvatskom kanalu putem chat programa chatalo  235 sudionika.

jota varazdin

OI “Kamengrad” Koprivnica

A na JOTA aktivnosti i ove godine na akciji ulicama Varaždina uz suradnju radioamaterskog kluba “Međimurje” iz Čakovca sudjelovalo je 20 izviđača, koji su uspostavili kontakt s izviđačima iz Nizozemske, Engleske, Švedske, Bugarske, Brazila, Španjolska i Finske.

ZIK sih Fm (Zagrebački studio)  je imao svoj program u subotu od 12.00 sati na kojem su sudjelovali 3 voditelja iz 3 udruge

Viktoria Krapić, Viktor Čižić – Odred izviđača “Bordo jedinica”
Marko Kovačević – Odred izviđača “Javor”

Damir Ćuk – Odred izviđača “Plamen”

ZIKOVCI I ZIK FM

A Riječki studio SIH FM u  Kostreni 2 voditelja iz jedne udruge :)  Luka Bukvić – Mane i Milan Macut – Mutni iz OI 3.Maj.

sih fm voditelji

SIH FM

SIH FM je ove godine ima čak dva studia, u Kostreni i u Zagrebu. SIH FM je radio od petka 18.00 sati do nedjelje 15.00 sati a nakon toga repriza ZIK sih FM . po konekcijama i posjetama mrežnim stranicama scouts.hr imali smo 258 posjeta i 20 konekcija direktno na link SIH FM-a pa možemo reći da je posjećenost bila sasvim solidna.

JOTI Croatian kanal imao je svoje operatere koji su i ove godine prazili na red a to su  Dampas i Mane , osima na croatian kanalu pazili su i na bosnina i serbian kanalima ( hvala im na trudu i neprospavanom vikendu )

Do novog JOTI JOTA  2016 (14-16.10.2016.) Budi Pripravan!joti croatia

Načelnik za informiranje, Milan Macut  

JOTA JOTI koordinator