SIH - logoSukladno Odluci o održavanju Lige, pozivamo Udruge da prijave ekipe za predstojeću Izviđačku ligu 2016/17.

U prijavi se mora navesti ime ekipe koje se ne smije mijenjati kroz sva natjecanja Lige. (U slučaju izmjene imena neće se priznavati rezultati ekipe koji su ostvareni pod starim nazivom.)

Za mlađu kategoriju (DIV):

Za mlađu kategoriju se šalje popis od 12 članova koji će se natjecati, a koji mora sadržavati imena i prezimena, te dan, mjesec i godinu rođenja natjecatelja.

Pravo natjecanja imaju patrole osnovnoškolskog uzrasta, s time da je gornja granica definirana tako da članovi patrole u godini održavanja DIV-a pune 15 godina, a rođeni su nakon 01. travnja, tj. u godini održavanja DIV-a završavaju 8.razred osnove škole.

Mogu se prijaviti natjecatelji rođeni od 01.04.2002. (pohađaju 8.razred) do 01.04.2006. (pohađaju 5.razred) uz dopuštene iznimke.

Iznimno se dopušta i sudjelovanje do maksimalno 2 člana po patroli koji su stariji od navedene granice uz uvjet da u godini održavanja DIV-a pune 16 godina, a rođeni su nakon 01. travnja, tj. u godini održavanja DIV-a završavaju 1. razred srednje škole.

Za stariju kategoriju (DION):

Za stariju kategoriju se šalje popis od 10 članova koji će se natjecati, a koji mora sadržavati imena i prezimena, te dan, mjesec i godinu rođenja natjecatelja.

Pravo natjecanja imaju članovi koji u kalendarskoj godini u kojoj se DION održava navršavaju 15 godina te pohađaju 1. razred srednje škole. Gornja granica nije definirana.

Starost natjecatelja se utvrđuje izviđačkom članskom iskaznicom i jednom od važećih službenih osobnih isprava s fotografijom.

 

Rok za prijavu ekipa je 01.10.2016. Prijave pristigle nakon toga datuma neće biti uvažene.