see000002Načelništvo SIH-a je 22.-23. listopada održalo sastanak na Velikom dolu u planinarskom domu „Ivica Sudnik“. Skupili smo se u punom sastavu kako bi sumirali odrađene prošle aktivnosti, sistematizirali aktivnosti koje su pred nama i dogovorili se o načinima njihove realizacije. Isto tako i kako bi osnažili timski duh.

Neke od tema o kojima se razgovaralo su Betlehemsko svjetlo, svečana Akademija u Podgorici, projekt Messengers of Peace, aktivnost “Dobro djelo svaki dan”, potencijalne aktivnosti na idućem SOK-u i SOV-u, PR aktivnosti SIH-a, Zlet Slovenija 2017., IPI, uređenje novih prostorija…

Prva aktivnost koja predstoji je operativno strateško planiranje 05.-06. studenog na kojem će se definirati smjernice za iduću godinu, kao i aktivnosti te financijski plan. Potom slijede Betlehemsko svjetlo, Sabor i Akademija. O tome kao i o 10. Smotri SIH-a, ubrzo će izaći nove informacije u glasilima Saveza.
Svakako i nadalje stoji otvoren poziv svim zainteresiranim volonterima, koji se u bilo kojem obliku žele uključiti u osnaživanje Saveza i izviđačke organizacije, da se jave u Savez i to najbolje Načelniku za volontere na sih@sih.hr.

Hvala domaćinima na vrlo ugodnom gostoprimstvu, a jesen je zaokružila cjelokupan izvrstan ugođaj i predstavila nam se u svojem najraskošnijem izdanju.

Siniša Ivanković, načelnik za financije SIH-a