Dragi izviđaču!!

Veliki natječaj! Tražimo DVOJE izviđača iz cijele Hrvatske koji će sudjelovati u Svjetskom kampu mladih u Republici Koreji za vrijeme Zimskih olimpijskih igara u Pyeongchangu 2018 – 22. do 26.2.2018.!!

Gledanje olimpijskih igara, razgledavanje grada, aktivnosti na snijegu, internacionalne večeri sa 350 mladih izviđača iz cijelog svijeta samo su neki od sadržaja ovih nevjerojatnih pet dana u Koreji!

A pazi sad: troškovi prijevoza, smještaja, hrane i ulaznica su osigurani od strane domaćina – Korea Scout Association – oni sve pokrivaju!

Na ovu idealnu svjetsku avanturu šaljemo jednog izviđača ili planinku u dobi od 15 do 17, i jednog izviđačkog voditelja ili voditeljicu u dobi od 18 do 26 godina. Iz iste udruge može se prijaviti više od jednog kandidata.

Ako misliš da si baš ti taj ili ta koja zaslužuje ovakvo iskustvo molimo te da djeluješ brzo jer je rok za prijavu već 08.12.2017. do 12.00 sati !

Ono što trebaš učiniti je:

(1) u motivacijskom pismu nam objasniti zašto želiš iskoristiti ovu ludu priliku i zašto bi baš tebe trebali poslati kao predstavnika SIH-a u Koreju na Olimpijske igre,

(2) opisati nam svoj dosadašnji izviđački životopis (koliko si u izviđačima, koliko si aktivan/aktivna, koja je tvoja uloga u udruzi ili savezu, i sve drugo što misliš da je važno da znamo o tebi kao izviđaču),

(3) zamoliti člana uprave svoje udruge da u nekoliko rečenica opiše tebe kao izviđača i objasni nam zašto bismo te trebali odabrati i

(4) iznjeti nam svoju ideju o tome kako bi, po povratku u Hrvatsku, približio/la svoje iskustvo Koreje svima onima u svojoj izviđačkoj okolini koji nisu imali priliku doživjeti ovo nezaboravno iskustvo.

Sve ovo te molimo da pošalješ Načelnici za međunarodnu suradnju Jeleni Drndić na mail: international@sih.hr

 

Načelnica za međunarodnu suradnju

Jelena Drndić