Traže se fotografije koje na najbolji mogući način prikazuju hrvatske izviđače – tko mi jesmo i što mi radimo. Podijeli svoje fotografije i možda baš ti osvojiš super nagradu.

Kao što već svi znate ovo će se ljeto u Splitu održati Europska skautska konferencija. Tijekom Konferencije želimo našim prijateljima iz čitave Europe prikazati posebnosti izviđaštva u Hrvatskoj. Na Klisu u vrijeme nacionalne večeri napravit ćemo izložbu izviđačkih fotografija. Izviđački zastupnici imat će priliku licitirati za fotografije i odnijeti ih kući za uspomenu. Pobjedničke fotografije koje će osvojiti najveći iznos za vrijeme licitacije, dobit će vrijedne nagrade.

Kompletan iznos, koji će sve fotografije zaraditi tijekom licitacija, donirat će se Splitskom skautskom zboru za obnovu krovišta njihovog doma u Kreševu. 

Sve prikupljene fotografije koristit će se i u raznim Saveznim publikacijama za promociju izviđaštva u Hrvatskoj i šire.

Fotografije u maksimalnoj rezoluciji (minimalno 3500px po dužoj stranici) šaljite na e-mail informiranje@scouts.hr do 1. kolovoza.