Vrijeme je za početak osposobljavanja! Epidemiološka situacija nam je dozvolila održavanje uvodnog vikend seminara u Fužinama za voditelje sekcija (vođe družina) i voditelje programa udruge (načelnike odreda).

Uvodni vikend seminar održat će se u skautskom centru Rakov jarak u Fužinama u terminu od 19. do 22. lipnja 2020.

Za navedena osposobljavanja ostalo je još samo četiri dana do isteka roka prijava! Ako se još uvijek niste prijavili to možete učiniti ispunjavanjem elektroničke prijavnice na sljedećoj poveznici (rok isteka prijava je 10. lipnja).

Uvodni vikend seminar sastavni je dio osposobljavanja za voditelje sekcija – vođe družina (osnovno osposobljavanje izviđačkih voditelja II. dio) i voditelje programa udruge – načelnike odreda (napredno osposobljavanje izviđačkih voditelja I. dio).

Tijekom vikenda polaznici će se upoznati s programom osposobljavanja te sudjelovati na predavanjima/radionicama za pripadajuće osposobljavanje. Tijekom vikenda svaki polaznik će dobiti zadatke za osobni projekt s rokom izvršavanja do Šumske škole. Provest će se i uvodno testiranje te razgovor s polaznicima.

Smještaj je planiran u šatorima koje polaznici sami trebaju donijeti. Preporučamo da se polaznici iz istih sredina, udruga, međusobno dogovore o zajedničkom spavanju u šatoru.

Više detalja o uvodnom vikend seminaru možete pronaći u raspisu koji se nalazi u privitku.

Veselimo se zajedničkom susretu i novim avanturama!

KONTAKT:

Ivana Jarebica, načelnica za naobrazbu SIH-a, 091 596 1059, naobrazba@scouts.hr

Uz izviđački pozdrav Budi Pripravan!
Uprava Šumske škole 2020.