Savez izviđača Hrvatske dobio je još jedan europski projekt „Mladi za mlade“ u sklopu programa Europskih snaga solidarnosti, Stažiranje i zaposlenje.

Projekt je usmjeren na zapošljavanje mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina u sklopu kojega će se mlada osoba upoznavati s radom organizacije, sudjelovati u organizaciji i provedbi projekata i programa Saveza te sudjelovati u aktivnostima Saveza.

Ovim putem želimo vas obavijestiti kako je na radno mjesto asistentice voditeljice projekata zaposlena Mia Felić, diplomirana sociologinja. Kandidatkinja je odabrana preko portala Europskih snaga solidarnosti što je ujedno i uvjet za odabir kandidata.

Veselimo se novom zaposleniku, a Miji želimo puno uspjeha u radu .

Europske snage solidarnosti program su Europske unije čiji je cilj omogućiti većem broju mladih da sudjeluje u širokom rasponu  aktivnosti kroz volontiranje ili stažiranje i zaposlenje, kako bi se doprinijelo rješavanju zahtjevnih situacija diljem Europske unije, a u cilju jačanja solidarnosti. Program je usmjeren na mlade osobe između 18 i 30 godina starosti.