Seminar za mlade voditelje Saveza izviđača Hrvatske 2021. godine bit će održan u subotu 27. ožujka – ONLINE putem platforme ZOOM, sukladno Kalendaru aktivnosti SIH-a za 2021. godinu.

Aktivnost je namijenjena aktivnim mladim asistentima/vođama jata i patrola koji provode program s članovima. Svi sudionici trebaju biti u dobi od 15 do 17 godina i redovno registrirani u Savezu izviđača Hrvatske.

Sudionike prijavljujete putem poveznice – Prijavnica – Seminar za mlade voditelje SIH-a 2021.

Prijave su otvorene do četvrtka 25. ožujka do 23:59h.

Za sudjelovanje na aktivnosti preporuča se sudjelovanje putem preuzete ZOOM aplikacije te s računala. Više detalja o samom sudjelovanju, korištenju – upute – možete pronaći u posebnom dokumentu – Upute za sudjelovanje SOV 2021_ZOOM platforma.

Molimo vas da u prijavnici upišete točnu e-mail adresu sudionika koju sudionik redovito koristi jer će na nju dobiti podatke za ulazak na ZOOM te više detalja o aktivnosti.

Obzirom na izmjene u Kalendaru aktivnosti Saveza izviđača Hrvatske za 2021. godinu, u odnosu na ranije godine i dodavanje nove aktivnosti – Forum izviđačkih voditelja; ova aktivnost nije namijenjena osobama voditeljskih uloga – vođa družine, starješina družine te načelnik odreda (18 +).

Satnicu možete pronaći na poveznici – Satnica Seminar za mlade voditelje SIH-a 2021.