Nakon uspješno provedenog projekta „Budi moja voda“, Savez izviđača Hrvatske i ove godine kreće u nove volonterske akcije zalijevanja sadnica posađenih u sklopu projekta „Boranka“.

Ako imaš između 18. i 30. godina, slobodan/na si 2 tjedna u rujnu ili listopadu (20.9.-3.10. ili 4.-17.10.), voliš boraviti u prirodi i pritom ti ne smeta i malo zasukati rukave, prijavi se i postani volonter u još jednom projektu Saveza izviđača Hrvatske, financiranom od strane Europskih snaga solidarnosti.

Prijaviti se mogu volonteri iz Hrvatske i ostalih EU zemalja te zemalja jugoistočne Europe.

Dnevno se od volontera očekuje da sudjeluje u volonterskim akcijama zalijevanja sadnica u trajanju od približno 5 sati. Od 14 dana volontiranja, volonteri imaju ukupno 4 slobodna dana.

Uz plaćen put, smještaj i prehranu, dobiješ i dnevni džeparac 😊.

Smještaj volontera osiguran je u gradu Splitu, a volonterske akcije zalijevanja sadnica odvijat će se u bližoj okolici Splita u suradnji sa stručnjacima Hrvatskih šuma.

Link za prijavu: https://sih1952.typeform.com/to/hOfzlPR7

Za sva eventualna dodatna pitanja molimo vas da nas kontaktirate na projekti@scouts.hr

NAPOMENE:

  • Svi volonteri moraju imati EU digitalne COVID potvrde ili dokaz o cijepljenju s dvije doze jednog od službenih cjepiva u EU (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Gamaleya, Sinopharm); jednom dozom cjepiva Janssen Pharmaceutica/Johnson&Johnson ili potvrdu o preboljenju COVID-19 i primitku jedne doze cjepiva unutar osam mjeseci od početka bolesti, s tim da cijepljenje mora biti provedeno prije manje od 270 dana.

  • Prijava ne znači i osigurano mjesto, a svi volonteri koji će biti odabrani za volontiranje dobit će potvrdu o istome na svoje e-mail adrese po završetku procesa odabira.

  • Svi odabrani volonteri dobit će detaljne upute o samom projektu, aktivnostima koje ih očekuju, smještaju i prehrani.