Regionalni susreti mladih voditelja regije Sjever održali su se u Koprivnici i Hlebinama od 24. do 26. rujna. Sudjelovali su voditelji iz Odreda izviđača „Hrvatsko zagorje Krapina i Odreda izviđača „Kamengrad“ Koprivnica. U dijelu programa pridružili su im se i voditelji iz Odreda izviđača „Kalnik“ Križevci te Odreda izviđača „Sirius“ Varaždin.

Prvog dana održane su prezentacije ljetnih aktivnosti udruga, Šumske škole i novog ciklusa naobrazbe, koje nam je predstavila načelnica za naobrazbu Ivana Jarebica. Subota je bila ispunjena radionicama na temu ciljeva programa, programskih aktivnosti u prirodi i planiranju aktivnosti.

U poslijepodnevnim satima na izviđačkim igrama pridružili su im se mlađi članovi OI „Kamengrad“ te djeca iz Hlebina.

Glavni načelnik Saveza, Boris Vujnović, u nedjelju je održao prezentaciju 11. smotre izviđača Hrvatske koja će se iduće godine održati u Lovincu. Marjan Pavić pobrinuo se pak da svi prisutni ispune dokumentaciju za dobivanje ili obnovu licenci.

Sve se odvijalo u predivnom ambijentu imanja Stari zanati, koje pruža nebrojene mogućnosti za aktivnosti na otvorenom, uz domaćine koji se brinu za ukusnu hranu i animaciju vezanu za život na selu.