Regionalni susreti mladih voditelja regije Centar održali su se u Zagrebu 23. listopada. Sudjelovali su voditelji iz OI „Plamen“, OI „Javor“, OI „Jarun“, OI „Plavi pingvin“, OI „Okić“, OI „Borongaj“, OI „Veternica“, OI „Sljeme“ i 28. SDI „Dubrava“.

Prijepodne su održane radionice o Skautskoj metodi, odgojnim ciljevima, duhovnosti te su prezentirani primjeri dobre prakse koji su uključivali nekoliko načina za učenje azimuta i strana svijeta. Tokom radionice „Tehnologija u službi izviđaštva“ sudionicima je prezentirano nekoliko aplikacija i načina kojima mogu olakšati rad voditeljskog tima te kako napraviti kartu za izlet. Popodne je prezentiran WOSM-ov Anti-bullying alat.

Načelnica za naobrazbu Ivana Jarebica prezentirala je Šumsku školu, kao i novi ciklus naobrazbe dok je načelnik za program Smotre prezentirao Smotru izviđača Hrvatske 2022. Za kraj susreta Zdravko Crnković svima je pojasnio ispunjavanje dokumentacije za dobivanje ili obnovu licenci za izviđačke voditelje.

Sve se odvijalo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, koji je velikodušno ustupio dvije predavaonice.