Tijekom subote 22. i nedjelje 23. listopada održan je Regionalni susret voditelja regije Centar!

Susret je održan u Samoboru, a sudjelovalo je 35 sudionika iz 8 izviđačkih udruga: OI “Plavi pingvin”, OI “Sljeme”, OI “Okić”, OI “Javor”, TUS “Tur”, OI “N.B.Đebo”, 28. SDI “Dubrava” i OI “Jarun”.

Tijekom vikenda istovremeno su bila organizirana dva programa.

Voditelji sekcija i načelnici sudjelovali su na predavanjima vezanim uz zdravstvene probleme na izviđačkim aktivnostima i uravnoteženu prehranu , raspravljali su o izviđačkim zakonima, primjerima dobre prakse i korištenju eSkauta te sudjelovali na okruglom stolu na temu zaštite djece i mladih.

Asistenti voditelja sekcija također su dijelili primjere dobre prakse, sudjelovali na radionici o izviđačkim zakonima i raspravljali o zaštiti djece i mladih, a uz to su vježbali raspisivanje programskih materijala i sudjelovali u aktivnosti upoznavanja grada Samobora!

Odlična radna atmosfera, dovoljno vremena za rasprave i razmjenu iskustava te mogućnost istraživanja grada Samobora u pauzama zaslužni su za produktivan i uspješan Regionalni susret voditelja.

Izvršni organizator ovog Regionalnog susreta voditelja bio je Savez izviđača Zagreba. U provedbi radionica i aktivnosti sudjelovalo je pet predavača kojima se ovim putem još jednom zahvaljujemo!

Više fotografija potražite u albumu na našem Flickr profilu.