Četiri su godine prošle od 13. Zborovanja izviđača Hrvatske održanog u Osijeku te vam s veseljem najavljujemo 14. Zborovanje izviđača Hrvatske koje će se održati u Velikoj Gorici.

Kao što je najavljeno u Kalendaru Saveza izviđača Hrvatske za 2023. godinu 14. Zborovanje izviđača Hrvatske održat će se od 19. do 21. svibnja 2023. godine.

Organizator 14. Zborovanja izviđača Hrvatske je Savez izviđača Hrvatske, a izvršni organizator 14. Zborovanja izviđača Hrvatske je Turopoljska udruga skauta „Tur” iz Velike Gorice.

Sudionike očekuje bogat i raznolik program kroz igre poletaraca, sportske igre, večernje aktivnosti, ali i natjecateljske aktivnosti jer će se u subotu 20. svibnja održati Državna izviđačka olimpijada i Izviđački olimpijski višeboj. Osim svega navedenog, također u subotu 20. svibnja, održat će se i Festival vještina za život kada će sudionici imat priliku sudjelovati u različitim radionicama.

Prijave su otvorene do 30. travnja 2023.

Više detalja o samoj aktivnosti, načinu prijava, iznosu kotizacija i o ostalim informacijama možete pronaći u 1. Biltenu koji je poslan na mailing listu izviđačkih udruga.

Veselimo se vašim prijavama i zajedničkom druženju u Velikoj Gorici na 14. Zborovanju izviđača Hrvatske u svibnju!

Uz izviđački pozdrav – BUDI PRIPRAVAN!