Nakon uspješno održanog prvog Festivala vještina za život u Lovincu, ove godine održan je drugi po redu Festival vještina za život i to u Velikoj Gorici.

Festival vještina za život održan je u subotu, 3. lipnja 2023. godine, tijekom cijelog dana, u Parku dr. Franje Tuđmana u središtu Velike Gorice.

U Velikoj Gorici okupili smo niz organizacija i institucija koje provode programe izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja usmjerene razvijanju vještina za život te samostalnosti kod djece i mladih.

Djeca i mladi – kao i svi drugi posjetitelji, mogli su sudjelovati u 30ak radionica, predavanja i aktivnosti koje je pripremilo 15 partnerskih organizacija i institucija.

Program je održan u dva bloka – prijepodnevni (10.00 – 13.00) i poslijepodnevni (15.00 – 18.00) tijekom kojih su bile dostupne radionice, predavanja i aktivnosti uključenih partnera.

Više o programu Festivala, kao i fotografije, možete pronaći na www.vjestinezazivot.hr

Festival vještina centralna je aktivnost kampanje Vještine za život – Putokaz za bolji svijet, koju su 2022. godine pokrenuli Savez izviđača Hrvatske, Ravnateljstvo civilne zaštite, Hrvatski Crveni križ, Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska zajednica tehničke kulture.

Manifestacije su održavne suorganizaciji i s pokroviteljstvom Grada Velika Gorica i Turističke zajednice grada Velika Gorica.

Više fotografija s Festivala možete pronaći u našem Flickr albumu na OVOJ poveznici.

Hvala svim partnerima, volonterima i sudionicima!