FB-fanpage

Želimo Vas obavijestiti o promjenama u načinima informiranja. Cilj je omogućiti kvalitetan i učinkovit pristup informacijama o djelovanju Saveza svim potencijalnim čitateljima, na način koji osobno izaberu. Uz već postojeće otvoreni su i novi vidovi informiranja 

Internet stranica Saveza izviđača Hrvatske – www.scouts.hr – gdje će se objavljivati službene informacije i vijest o djelovanju Saveza. Stranice su namijenjene općoj promociji djelovanja, aktivnosti i projekta Saveza kao nacionalne izviđačke organizacije u Hrvatskoj. Ciljani korisnici su (uz članove Saveza, izviđačke voditelje i roditelje članova), potencijalni budući partneri i donatori, roditelji budućih članova i sva ostala domaća i inozemna javnost.

E-bilten Saveza – bilten će redovito donositi u vaše mailboxove informacije, obavijesti i podsjetnike važne za rad udruga i izviđačkih voditelja. Ako želite redovito primati e-biltena (a niste prijavljeni), možete se prijaviti na facebook fan page-u Saveza.

Facebook fan page  “Savez izviđača Hrvatske” –  www.facebook.com/scouts.hr – vidljiva i bez otvaranje osobnog Facebook profila. Stranica će biti namijenjena najširoj publici – sadašnjim i budućim izviđačima, roditeljima, prijateljima organizacije, zainteresiranim gostima… Fan page pruža priliku za interakciju s korisnicima i neslužbenu komunikaciju.

Facebook profil “ured Saveza” (Saveza izviđača Hrvatske  – http://www.facebook.com/tajnik – namijenjen za komunikaciju s izviđačkim voditeljima („osobni“ profil ureda), na koji možete postavljati pitanja i izravno komunicirati s Uredom Saveza.

Facebook grupa „Izviđački pokret u Hrvatskoj“ – http://www.facebook.com/groups/328716883883635 – namijenjena svim zainteresiranima za unaprjeđenje rada Saveza i izviđačkog pokreta u Hrvatskoj. Članovi ove grupe mogu informirati ostale članove o svojim akcijama, pozivati ostale na zajedničko sudjelovanje, objavljivati svoje vijesti, priče, anegdote s logorovanja i sl. (administratori grupe brinuti će o pravilima ponašanja u skladu s vrijednostima izviđačkog pokreta)

Milan Macut, načelnik za informiranje