SIH-logo-crt-co2Savjetovanje odraslih voditelja održat će se u hotelu “Kaštel” u Crikvenici, 14. 15. i 16. ožujka 2014. godine. Informacije o hotelu možete naći na mrežnim stranicama hotela.
Izvršni organizator Savjetovanja odraslih voditelja je Savez izviđača Rijeke na čiji se žiro račun  uplaćuju i takse za sudjelovanje. Prijave za sudjelovanje na Savjetovanju odraslih voditelja primaju se do četvrtka 06.03.2014. u 10.00 sati.
Podsjećamo vas da se u sklopu Savjetovanja odraslih voditelja u nedjelju 16.03.2014. održava Sabor Saveza izviđača Hrvatske. Više informacija i materijali za Sabor biti će objavljeni uskoro.

PROGRAM
Savjetovanje je namijenjeno prije svega zakonskim zastupnicima udruga, članovima upravljačkih tijela i predstavnicima udruga u Saboru SIH-a. Za kvalificirano sudjelovanje potrebno je poznavati funkcioniranje Saveza izviđača Hrvatske te biti upućen u Statut (osnove) i ostale normativne akte, kao i u zakone i pod-zakonske akte koji se odnose na rad udruga civilnog društva, volontiranje, neprofitno računovodstvo, rad s djecom i mladima.

Poziv i informacijama o cijenama Savjetovanja odraslih voditelja 2014.

Prijavnica za Savjetovanje odraslih voditelja 2014.

 Ured SIH-a