JON NA SUTLI 2014  cOdred izviđača „JARUN“ iz Zagreba u vremenu od 30. svibnja do 01. lipnja 2014. godine organizira Državni izviđački višeboj (DIV) i Državno izviđačko orijentacijsko natjecanje (DION). Natjecanje će se održati u Kumrovcu, u Krapinsko – zagorskoj županiji, pod službenim nazivom JON NA SUTLI.

JON NA SUTLI je natjecanje otvorenog tipa, što znači da su pored ekipa koje se natječu u DIV i DION ligama dobrodošle i na njega se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe dobre volje u mlađoj i starijoj kategoriji.

Natjecanja i bodovanja će se odvijati po propozicijama DION-a i DIV-a, te su predviđena proglašenja pobjednika u svima kategorijama (DIV, DION i JON NA SUTLI).

Dolazak ekipa predviđen je u petak 30. svibnja 2014. godine u poslijepodnevnim i večernjim satima. Dolazak je moguć prijevozom koje će organizirati same ekipe.
U subotu i nedjelju (31. svibnja i 01.lipnja) održat će se natjecateljski dio JON-a na Sutli.
Smještaj sudionika je na terenima Osnovne škole Josipa Broza Kumrovec u šatorima koje ekipe donose same.

PREDZADATAK: Kako bi se zahvalili Osnovnoj školi Josipa Broza u Kumrovcu na pruženom gostoprimstvu, molimo sve ekipe da donesu nekoliko rabljenih ili novih knjiga iz obavezne lektire za osnovnu školu, koje ćemo donirati knjižnici škole. Poželjno je da upišete posvetu, žig udruge i sl…

Taksa za sudionike i pratitelje ekipa iznosi 120,00 kn po osobi (100,00 kn za ekipe koje se natječu u Ligi). U cijenu je uračunata prehrana od petka počevši s večerom do ručka u nedjelju.

Uplate se vrše isključivo na transakcijski račun Odreda izviđača “Jarun”:
IBAN HR2023600001101599231 svrha: kotizacija za DIV ili DION 2014.

Rok za prijavu ekipa i uplatu je 15. Svibnja 2014.

INFORMACIJE: Upite i prijave ekipa šaljite na oijarun@gmail.com .

Prijavnice, suglasnosti, raspis, logo … komplet za JON NA SUTLI (zip.file)

– Prijavnica DION 2014

– Prijavnica DIV 2014

– Izjava roditelja

Uz izviđački pozdrav,
som Jura