joti 2014Ove godine malo ranije je rapisan natječaj za dizajn loga JOTI/JOTA 2014!

Tema ovogodišnjeg joti/jota natječaja je otvorena, Svjetski JOTA/JOTI tim je odlučio svima dati slobodu u dizajniranju ovogodišnjeg loga, jedina uputa je da je vezano za svjetsko okupljanje izviđača putem interneta i radio valova

Pravila i upute možete pogledati na mrežnim stranicama JOTA/JOTI ili preko facebook page.  ili u pdf dokumentu (tekst je na engleskom jeziku). Svoje dizajne možete poslati i putem e-maila: jota.joti@scout.org.

Šaljite svoje dizajne sve do 15.05.2014.!!!

Pošaljite svoje radove, dizajne, ideje… možda baš tvoj dizajn bude izabran za ovogodišnji JOTA/JOTI  logo.

Nagrađeni dizajner osim priznanja za naj logo JOTA JOTI 2014 , dobit ce pravo i izbora proizvoda iz svjetske izviđačke trgovine “World scout shop, limited”.
.
Ako još netko nezna šta je JOTI /JOTA :

The World Scout Jamboree on the Internet (JOTI) je međunarodni izviđački susret na Internetu koji se održava svake godine treći vikend u listopadu. Od 1996. godine JOTI je službena akcija Svjetske izviđačke organizacije.

Tog vikenda tisuće izviđača iz cijeloga svijeta i međusobno će razgovarati pomoću Interneta, koristeći sve dostupne komunikacijske tehnologije, od web pretraživača, e-maila, chat programa, mikrofona, skenera i digitalnih fotoaparata. Izviđačke udruge mogu kombinirati ovaj događaj s Jamboreeom u eteru (JOTA – The Jamboree On the Air), aktivnosti u kojoj izviđači komuniciraju pomoću radio-amaterskih uređaja.

JOTI vam omogućava stvaranje prijateljstava s izviđačima iz drugih država i pruža mogućnost da saznate više o njihovom životu. Često se ti kontakti očuvaju više godina i prethodnica su kasnijim posjetima, susretima i zajedničkim aktivnostima.

Milan Macut, načelnik za informiranje

JOTA/JOTI nacionalni kordinator