sova natpis naprijed MAJICAPozivamo sve izviđačke voditelje Saveza izviđača Hrvatske da svojim iskustvom i idejama pomognu radu Tima za naobrazbu!

Što sve možete raditi? 

PREDAVATI NA REGIONALNOM TEČAJU NAOBRAZBE ZA MLADE I/ILI ODRASLE VODITELJE

Regionalni tečajevi za mlade voditelje se već dvije godine organiziraju u nekoliko regija. U ovom ciklusu naobrazbe će se organizirati i vikend-tečaj za odrasle voditelje. Ukoliko ste u svom izviđačkom životu bili predavač na Regionalnom tečaju za mlade voditelje, Šumskoj školi i/ili imate licencu izviđačkog instruktora ili ako ste aktivno radili u nekom tijelu svoje udruge i/ili gradskog/regionalnog Saveza te imate znanja koja želite prenijeti novim mladim nadama našeg Saveza, javite se na mail naobrazba@sih.hr, napišite nam svoje ime i prezime, udrugu iz koje dolazite te svoja dosadašnja iskustva vezana uz naobrazbu izviđačkih voditelja.

SREĐIVATI MATERIJALE ZA TEORIJSKI DIO NAOBRAZBE ZA ODRASLE VODITELJE

Neki materijali za predavanja nedostaju, neke od materijala treba dopuniti i prepraviti. Ukoliko ste u svom izviđačkom životu bili predavač na Šumskoj školi i/ili imate licencu izviđačkog instruktora te želite svoja znanja prenijeti novim mladim nadama našeg Saveza, javite se na mail naobrazba@sih.hr, napišite nam svoje ime i prezime, udrugu iz koje dolazite te svoja dosadašnja iskustva vezana uz naobrazbu izviđačkih voditelja.

PRONAĆI DONATORE ZA IZRADU MARAMA, MAJICA, BEDŽEVA, NALJEPNICA…

Tim za naobrazbu od ove godine radi na novom vizualnom identitetu naobrazbe. Vezano uz to, za Regionalne tečajeve, Susrete operativnih kadrova i Šumsku školu voljeli bismo izrađivati razne stvari poput marama, majica, kapa, bedževa, privjesaka, magneta, rokovnika, naljepnica, baterijskih svjetiljki,… i svega ostaloga što će voditeljima izmamiti osmijeh na lice.

Poznajete li nekoga tko se time bavi i voljan je pomoći svojom donacijom ili nižom ponudom kontaktirajte ga, a zatim se javite i nama na e-mail naobrazba@sih.hr.

DATI IDEJE ZA RADIONICE NA SUSRETU OPERATIVNIH VODITELJA

Susret operativnih voditelja dio je ciklusa naobrazbe izviđačkih voditelja. Svake godine se trudimo da na Susretu voditelji dobiju što raznovrsnija iskustva te nova znanja i vještine koje će im pomoći u radu. Ukoliko imate prijedlog za temu koja bi bila dobra za radionicu na Susretu, temu za koju smatrate da može pomoći mladim voditeljima u njihovom radu javite se na mail naobrazba@sih.hr, napišite nam svoje ime i prezime, udrugu iz koje dolazite te svoju ideju za temu (uz kratko objašnjenje teme; nekoliko rečenica).

VODITI PATROLU NA ŠUMSKOJ ŠKOLI SIH-a

Možda želite prenijeti svoja znanja, iskustva i pozitivne primjere iz prakse mladim izviđačkim voditeljima kroz višednevnu aktivnost Šumske škole. Ukoliko imate iskustva u vođenju jata ili patrole barem dvije godine ili družine barem godinu dana javite nam se na e-mail adresu naobrazba@sih.hr, napišite svoje ime i prezime, godinu rođenja, udrugu te koliko imate iskustva u vođenju.

Javiti se možete najkasnije do 25. listopada 2015. godine.

 Prijavnica (docx.)

Načelnica za naobrazbu SIH-a

Jasna Milašinović