InformacijeČlanovi Saveza izviđača Hrvatske svoju će izviđačku knjižicu sada stalno imati uz sebe. Ona će nam osigurati popust u muzeje, nacionalne parkove i parkove prirode, čak i kupovinu u trgovinama sportskom opremom. Što je do sada dogovoreno pogledajte u nastavku, a lista će se dopunjavati …

Dakle, samo uz predočenje knjižice Saveza izviđača Hrvatske i registarske markice o plaćenoj članarini za tekuću godinu, izviđači ostvaruju povoljnije cijene ulaznica ili popuste:

– na kupnju u trgovini sportskom opremom Rost šport – 15% na gotovinu i 10% na kartice

– za Muzej iluzija cijena ulaznica za članove SIH-a je 20 kn

– za Muzej grada Zagreba i Muzej prekinutih veza 15 kn

– za PP Telašćica za ulaz s kopnene strane 10 kn

– za NP Krka cijene su: 1,2,11 i 12 mj. odrasli 25, djeca 20 kn, 3,4,5,10 mj. odrasli 75, djeca 55 kn, 6.-9. mj. odrasli 90, djeca 65 kn (udruge trebaju poslati mail na Booking).

– Zagreb Eye vidikovac – viewpoint Svim članovima Saveza izviđača Hrvatske, uz predočenje izviđačke knjižice s markicom za plaćenu članarinu za tekuću godinu, kao i svim članovima Svjetske organizacije Izviđačkog pokreta, uz predočenje važećeg dokumenta kojim to dokazuju, odobravamo 50% popusta na redovnu cijenu ulaznice, a ako uz to, vidikovac posjećuju u izviđačkoj uniformi (noseći na sebi izviđačku košulju/majicu i izviđačku maramu), odobravamo 75% popusta tako da cijena ulaznice za njih iznosi simboličnih 5 kn.

– za razgledavanje svih postava Muzeja Hrvatskog zagorja, članovi SIH-a imat će najveći mogući popust na iznos redovne cijene ulaznice važećeg cjenika (cijene karata za Muzeje pogledajte u priloženoj tablici).

– Dvor Veliki Tabor, Desinić 8 kn

– Galerija A. Augustinčića, Klanjec 8 kn

– Muzej krapinskih neandertalaca, Krapina 20 kn

– Muzej seljačkih buna, G. Stubica 8 kn

– Muzej „Staro selo“, Kumrovec 8 kn

2015-11-17T18:52:41+01:0025.10.2015.|Službene obavijesti|

Podijeli ovu objavu s prijateljima >