mspm

Pozivamo sve udruge članice Saveza izviđača Hrvatske da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju . ( kopiju izvještaja je potrebno poslati i u ured SIH-a prilikom registracije udruge za 2016. godinu !.

Izvještajno razdoblje se odnosi na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2015. godine. Rok za dostavu izvješća je 28. veljače 2016. godine.

(Od strane Ministarstva socijalne politike i mladih dobili ste email u kojem su vas uputili u novosti prilikom ovogodišnjeg ispunjavanja volonterskih sati). Ispunite izvješće o organiziranom volontiranju putem nove web aplikacije koju je moguće pronaći na sljedećoj poveznici: http://volonteri.mspm.hr/

Sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu („Narodne novine“ br. 58/07 i 22/13) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja („Narodne novine“ br. 104/15) svaki organizator volontiranja dužan je Ministarstvu socijalne politike i mladih, tijelu nadležnom za praćenje provedbe navedenog Zakona i razvoj politike volonterstva, dostaviti godišnje izvješće o volontiranju koje je organizirao u protekloj godini. Izvještajno razdoblje se odnosi na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2015. godine. Rok za dostavu izvješća je 28. veljače 2016. godine.

Slijedom navedenog, pozivamo sve udruge, ustanove, zaklade i fundacije, druge neprofitne pravne osobe, državna tijela i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su tijekom 2015. godine bili organizatori volontiranja, da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju putem nove web aplikacije koju je moguće pronaći na sljedećoj poveznici: http://volonteri.mspm.hr/