SIH-logo-crt-co2Po već dugogodišnjoj tradiciji, i ovaj prvi vikend ožujka    – 2. i 3. ožujka, okupit ćemo se na našem redovnom godišnjem Savjetovanju odraslih voditelja, popularnom SOV-u, u hotelu “Frankopan” u Dugoj Resi.

Program SOV 2013

Bit će to prilika da u ugodnom razgovoru pretresemo naše izviđačke teme i probleme, upoznamo se s aktualnostima, potaknemo zajednička razmišljanja, možda i pokrenemo neke inicijative. Savjetovanje je prije svega predviđeno za zakonske zastupnike, članove upravljačkih tijela i predstavnike udruga članica Saveza, no svi izviđački voditelji su dobrodošli.

Predviđene su slijedeće teme:

  • Kvalitetom do rasta – radi se WOSM-ovoj radionici “Growth Through Quality”, posvećenoj kvaliteti izviđačkog rada i posljedicama na rast članstva.
  • Zakonske izmjene važne za izviđačku organizaciju – u posljednje vrijeme donijeto je (ili je u prijedlogu) niz zakona koji će utjecati i na rad izviđačkih udruga.
  • Kako ispuniti obrasce za licenciranje? – vrlo aktualna i praktična tema.
  • Zdravstveni odgoj i izviđači? – ali ne onaj sporni dio već naša uloga u onome što nije sporno.
  • Europska skautska akademija 2012 – ponešto od onoga što su naši sudionici saznali tamo.

Slobodno i vi predložite teme koje smatrate važnim i aktualnim. Vaše ideje pošaljite Uredu Saveza što prije, a najkasnije do 22. veljače.

Ovdje možete preuzeti informacije o taksama i obrazac za prijavu.