SIH_amblem

Odred izviđača „Jarun“ iz Zagreba u vremenu od 30. kolovoza do 01. rujna 2013. godine organizira Državni izviđački višeboj (DIV) i Državno izviđačko orijentacijsko natjecanje (DION). Natjecanja će se održati u Gomirju, u Primorsko – goranskoj županiji, pod nazivom JON na Dobri.

Preuzmite prijavnicu za DIV 2013, prijavnicu za DION 2013 ili komplet za DIV, DION i JON 2013.

JON na Dobri je natjecanje otvorenog tipa, što znači da su pored ekipa koje se natječu u Izviđačkoj ligi dobrodošle i sve ostale zainteresirane ekipe dobre volje u mlađoj i starijoj kategoriji.

Natjecanja i bodovanja će se odvijati po propozicijama DION-a i DIV-a, te su predviđena proglašenja pobjednika u svima kategorijama (DIV, DION i JON na Dobri).

Dolazak ekipa predviđen je u petak 30. kolovoza 2013. godine u poslijepodnevnim i večernjim satima. Dolazak je moguć prijevozom koje će organizirati same ekipe (autobus, kombi, osobni automobil) ili vlakom do mjesta Gomirje na pruzi Zagreb – Rijeka. U subotu i nedjelju (31. kolovoza i 01. rujna) održat će se natjecateljski dio JON-a na Dobri.

Smještaj sudionika je na terenima mjesnog odbora Gomirje u šatorima koje ekipe donose same.

Taksa za sudionike i pratitelje ekipa iznosi 120,00 kn po osobi (100,00 kn za ekipe koje se natječu u Izviđačkoj ligi). U cijenu je uračunata prehrana od petka počevši s večerom do ručka u nedjelju, uključujući i prehranu za stazu.

Uplate se vrše isključivo na žiro račun Odreda izviđača “Jarun”:

IBAN HR2023600001101599231 – svrha: kotizacija za DIV ili DION 2013.

Rok za prijavu ekipa i uplatu sudioničke takse je 15. kolovoza 2013.
Sve ostale informacije o održavanju natjecanja, obrascima za prijavu ekipa i obrasce suglasnosti roditelja biti će uskoro postavljene na web stranici  jon.oijarun.hr

Upite i prijave ekipa šaljite na oijarun@gmail.com

OI “Jarun”