Agencija za mobilnost i programe EU

Poziva vas na najluđi znanstveni tulum – Noć istraživača 27. rujna 2013. Najzabavnije znanstvene noći u Splitu, Zagrebu i Rijeci od 17 do 23 sata. Tulumarite sa znanstvenicima na plesnom podiju, sudjelujte u uzbudljivim pokusima, kvizovima, nagradnim igrama i osvojite brojne nagrade! Budite dio znanstvene priče koja se istodobno zbiva u više od 300 gradova diljem Europe!

U Splitu, Zagrebu i Rijeci ove će se godine održati manifestacija Noć istraživača, koja se u Europi već tradicionalno održava svake godine zadnjeg petka u rujnu u tristotinjak gradova u 35 zemalja diljem kontinenta. Događaj financira Europska komisija kroz Marie Curie akcije u Sedmom okvirnom programu za istraživanje i tehnološki razvoj (Seventh Framework Programme – FP7), za čiju je provedbu u Republici Hrvatskoj zadužena Agencija za mobilnost i programe Europske unije. Među brojnim pokroviteljima događaj podupiru i gradovi Zagreb, Split i Rijeka.

Kako biste doznali više o Noći istraživača, molimo Vas da posjetite mrežnu stranicu manifestacije ili facebook stranicu.

izvor: Agencija za mobilnost i programe EU