lodzVoliš druženje? Da! Voliš putovati? Ooo da! A izviđače? Uvijek! Onda je putovanje na Internacionalno izviđačko druženje upravo za tebe! Neka baš TVOJA patrola bude najbolja i predstavlja Hrvatsku u Poljskoj! Pripremili smo Vam tri tjedna izazova “Svi za jednog, jedan za sve“! Svaki tjedan očekujte izazov jedan! Zabavite se, šarmirajte ostale, budite najbolji, pakirajte ruksake i mašite nam iz Poljske!

1. ZADATAK: „CLAP HANDS
Mislite da možete na originalan način predstaviti svoju patrolu, a da ujedno budete i glasni i atraktivni i zanimljivi? Sad imate priliku pustiti mašti na volju i osmisliti svoj vlastiti „clap hands“!

Dobro ga uvježbajte sa svojom patrolom, s maramama oko vrata (naravno!) snimite video kad mislite da ste uvježbali ritam dovoljno dobro te video uploadajte na YouTube ili Vimeo ili …, a link pošaljite na e-mail: program@sih.hr. Nemojte video dijeliti na društvenim mrežama dok ne dobijete odobrenje Tima za program.

Potrudite se biti što orginalniji i zabavniji jer vam upravo lajkovi donose 60 % bodova, a 40% bodova daje žiri Tima za program SIH-a.

Vaš clip pri uploadu nazovite: „ime patrole“_clap hands.
Linkove možete poslati do 2. ožujka 2014. godine, do 20 sati.
Vaši video uratci će biti otvoreni za lajkanja i shareanja od 3. do 7. ožujka.

Želimo vam puuuno zabave i uspjeha.

PS: Ako ne znate što je to „clap hands“, pitajte YouTube ili Google

Nove zadatke pratite  na facebook page,  nemorate biti prijavljeni na facebooku:)

Tim za program SIH-a