Dragi naši izviđači, mali i veliki, vilenjaci vas pozivaju da se priključite akciji Saveza izviđača Hrvatske i uz malo kreativnosti i dobre volje upoznate nove prijatelje i uljepšate jedni drugima blagdane!

O čemu se radi ?
Iskoristimo ovo predblagdansko vrijeme, iskoristimo priliku i postanimo svi pomagači vilenjacima, a svako će jato ili patrola napraviti malu (ali slatku) BOŽIĆNU KUTIJU s čestitkom i poklonom pa će ju poslati drugom jatu ili patroli. Ima li boljeg iznenađenja? Prijatelju uljepšati blagdane koji su pred nama? Nema.

Božićna kutija treba sadržavati:
* čestitku
* kratko pismo u kojem ćete napisati ime svoga jata/patrole, ime odreda/kluba, svoj kontakt (e-mail, facebook stranica ili grupa) te neke zanimljivosti o vama i onome što radite
* sliku vašega jata/patrole
* poklon za koji je najvažnije da je od srca i da je napravljen s mnogo pažnje i dobre volje. To može biti okvir za sliku, privjesak, narukvica prijateljstva, bedž, čvor za maramu…

Božićnu kutiju je potrebno poslati najkasnije do 17. prosinca kako bi istu svi dobili prije odlaska na praznike.

Tko može sudjelovati?
Sve izviđačke udruge koje su registrirani članovi Saveza izviđača Hrvatske.

Prijave…
Prijavnice za sudjelovanje šaljite vrijednim vilenjacima do 03. prosinca 2014. godine na e-mail Tima za program SIH-a (program@sih.hr), stoga nemojte kasniti kako bi vilenjaci sve stigli napraviti na vrijeme. Jata/patrole se prijavljuju individualno, ne na razini odreda/kluba, tj. prijavnicu je potrebno ispuniti i poslati za svako jato/patrolu iz udruge koja želi sudjelovati u akciji. 5. prosinca sva prijavljena jata/patrole na kontakt e-mail dobivaju potrebne podatke o tome kome i gdje šalju svoje božićne kutije.

Za sva pitanja vilenjacima se možete obratiti na e-mail: program@sih.hr ili posjetite facebook stranicu akcije « Božićni vilenjaci SIH-a, postanite i vi jedan od nas».

Prijavnica i Poziv za aktivnost.

Veliki izviđački pozdrav od vilenjaka!

Tim za program SIH-a