Foulard_scouts_de_franceFrancuske grupe vučića traže prijatelje poletarce, pčelice i vučiće da se kao grupe povežu i stvaraju nova izviđačka prijateljstva. Povezivanje je zamišljeno kroz razmjenu poštom njihovih fotografija, amblema, ostalih izviđačkih suvenira, tradicionalnih hrvatskih proizvoda, pjesama i sveg ostalog što će zajednički dogovoriti uz pomoć njihovih voditelja.

 

Mole se svi zainteresirani da se do 1.12. jave načelnici za međunarodnu suradnju na international@sih.hr. Dovoljno je poslati kontakt grupe.

Suradnju bi željeli nastaviti na projektima i aktivnostima sa istraživačima. Ako ih patrola istraživača želi pozvati da sudjeluju s njima na logoru, rade zajedničku aktivnost u lokalnoj zajednici, pomognu im oko obnova izviđačkih prostorija te se druže nekoliko dana ili tjedana također molimo da se javite na mail international@sih.hr sa opisom aktivnosti i brojem istraživača kako bi vas spojili sa zainteresiranim grupama istraživača iz Francuske. Rok je 15.12., no ako imate već sada informacije molimo vas da pošaljete što prije.