JIN JANGJadranovo  Izviđačko  Natjecanje

JAdranove  Nove    Generacije

Datum natjecanja je 22. do 24. travnja 2016. godine.

Natjecanje će se održati u mjestu Prgomet, nedaleko od Splita. Natjecatelji će biti smješteni u Osnovnoj školi «Prgomet».

Dokumenti (zip.) poziv, prijavnica, suglasnost

Sudjelovati mogu svi članovi koji u ovoj godini navršavaju 16 godina (ili više naravno). Ekipe su sastava po volji (muški, ženski ili mješoviti) i broje 4-5 članova (prema propozicijama DION-a).

Dolazak ekipa je predviđen u petak (22.04.2016.) navečer, najkasnije do 20:00 sati.

Neke natjecateljske discipline ćemo organizirati u petak, a samo otvaranje natjecanja je u subotu ujutro i zatvara se u nedjelju oko 13:00 sati.

Što se tiče natjecateljskog dijela radit će se uglavnom prema propozicijama DION-a i DIO-a uz neke naše male dodatke. Propozicije natjecanja bit će poslane na e-mailove udruga.

DISCIPLINE:

Na stazi: pronalazak KS u prirodi, Kroki terena, Skica pod kutem, Skica dijela puta, Dnevnik puta, Profil terena, Skica hoda po azimutima, Brzinski prijelaz staze, Testovi (Topografija, Priroda, Izviđačka organizacija, Iznenađenja), Gađanje praćkom, Herbarij

Ostale discipline: Pronalazak KS na karti, Hod po azimutima, Prijenos poruke, Signalizacija (Morse i Semafor), Vezivanje čvorova, Prva pomoć, Predzadatak.

Kotizacija iznosi 120,00 kn po osobi uz napomenu da to vrijedi samo za one koji uplatu izvrše najkasnije do 17. travnja 2016. godine. Ukoliko  odlučite kasniti s uplatama, taksa vam se povećava na 150,00 kn.

Prijavu za natjecanje morate poslati najkasnije do 17. travnja 2016. godine. Prijave pošaljite e-mailom na uprava@oip-jadran.hr.

Napomena: po dolasku na natjecanje potrebno je donijeti ispunjenu i pečatiranu prijavu članova ekipe, osobne iskaznice, članske iskaznice te zdravstvene iskaznice i suglasnosti roditelja za maloljetne članove.

Kontakt osobe:

Branko Štrbac, starješina natjecanja – 091/560 02 17

Marija Jurić, načelnica natjecanja – 091/587 17 83

e-mail: uprava@oip-jadran.hr

Nekoliko napomena….

* PRIJAVOM SE SMATRA POSLANA PRIJAVA EKIPE TE UPLAĆENA TAKSA OD 100,00 KUNA PO EKIPI

* U SLUČAJU DA EKIPA OTKAŽE DOLAZAK NA NATJECANJE IZ NEOPRAVDANIH RAZLOGA ILI SE NE POJAVI NA NATJECANJU (a događalo se prijašnjih godina) UPLATA SE NE VRAĆA EKIPI

Uz izviđački pozdrav BUDI PRIPRAVAN!

Vaši Jadranovci